Met enthousiasme en energie kan je mensen met elkaar verbinden en ben je in staat om veel te bereiken.

In het laatste halfjaar van de opleiding Ruimtelijke Ordening en Planologie aan de Hogeschool Rotterdam ging Rosanne naar Kaapstad om te werken aan tijdelijke stedelijke interventies. Deze nieuwe stad smaakte naar meer en Rosanne koos voor de master Sociale Planologie aan de Rijksuniversiteit van Groningen. Na haar studie ging ze aan de slag bij de gemeente Groningen als assistent projectleider. Ze werkte aan P+R terreinen, campusontwikkeling van Zernike, diverse woningbouwlocaties en het evenement Koningsdag. In 2016 koos ze voor VINU om zich verder te ontwikkelen als junior projectleider. Inmiddels is Rosanne werkzaam als projectmanager.

De expertise van Rosanne ligt in het analyseren van ruimtelijke stedelijke gebieden en hiervoor nieuwe ideeën aan te dragen. Daarnaast vindt ze het leuk om een grafische manier een verhaal, product of probleem te beschrijven of weer te geven.

Haar omgeving beschrijft Rosanne als betrokken, resultaatgericht, enthousiast en ondernemend. Ze is sociaal, legt makkelijk contact en neemt de tijd voor anderen. Verder is Rosanne omgevingssensitief en voelt goed aan waar de behoeften liggen.

Rosanne woont samen met haar man en zoontje in Rijswijk. In haar vrije tijd is ze graag onderweg naar familie en vrienden in het hele land. Rosanne is een buitenmens en sport graag. Voor haar ontspanning is ze graag in haar tuin bezig en wandelt ze naar graag naar Delft voor een heerlijke cappuccino.

071 364 8968
Verstuur bericht
Verstuur bericht

VINU maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.