Om van een complexe vraag naar een heldere oplossing te komen, is soms een bijzondere aanpak nodig.

Na zijn studie Planologie aan de Rijksuniversiteit Groningen is Menno gaan werken bij de gemeente Bloemendaal. Hij startte als beleidsmedewerker Ruimtelijke Ordening, maar verdiende al snel zijn sporen als projectmanager.
Menno heeft een brede basis door zijn ervaring met (her)ontwikkeling en inrichting van gebieden, mobiliteit en woningbouw bij zowel gemeenten als woningcorporatie. Zijn kracht ligt in zijn persoonlijke aanpak en het houden van overzicht op complexe processen. Hij voelt zich het meest thuis als spin in het web tussen politiek, adviseurs/aannemers, ambtelijke organisatie(s) en omgeving.

Door zijn leergierigheid, nieuwsgierigheid en enthousiasme wordt Menno snel deel van de projecten waaraan hij, en de organisaties waarin hij werkt. Door zijn enthousiasme weet hij mensen met zich mee te krijgen en hij is altijd bezig om projecten slimmer en beter te maken. Vrienden beschrijven Menno als loyaal, betrokken, initiatiefrijk en energiek.

Menno woont met zijn vrouw en kind in Baarn. In zijn vrije tijd is hij graag aan het klussen aan vanalles: van auto’s tot aan zijn huis. Lekker uitgebreid koken is ook iets wat hij graag doet en om dat te compenseren is hij zo nu en dan op de tennisbaan te vinden.

Menno heeft onder andere aan de volgende projecten gewerkt:

  • Ontwikkelmanager/projectmanager Woningbouw – Dudok Wonen
  • Projectmanager autoluw Leiden: knips en verleggen busroutes – gemeente Leiden
  • Omgevingsmanager Pilot knip Weesperstraat – gemeente Amsterdam
  • Omgevingsmanager OV-fietscorridor Oostelijke Binnenring – gemeente Amsterdam
  • Verkoopadviseur gebiedsontwikkeling en grondverkoop Crailo – provincie Noord-Holland
  • Projectmanager Leiden Bio Science Park (Verbouwing de Stal en herinrichting Leeuwenhoekpark) – gemeente Leiden
  • Projectmanager Singelpark (Ankerpark, Blekerspark en Morspoort) – gemeente Leiden
  • Projectmanager Plaatsing ondergrondse containers in de gemeente Leiden– gemeente Leiden

Opdrachten van Menno

071 364 8968
Verstuur bericht
Verstuur bericht

VINU maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.