In complexe projecten samen gaan voor écht toekomstvaste resultaten, daar doe ik het voor!

Nicolien studeerde planologie en ging daarna aan de slag als trainee bij Rijkswaterstaat. In 2015 stapte Nicolien over naar VINU, waar zij zich ontwikkelde tot senior projectmanager.

Nicolien is een verbindende en resultaatgerichte project- en procesmanager Mobiliteit, Land en water en Stedelijke ontwikkeling. Nicolien haar expertise is de fiets – als oplossing voor de grote ruimtevraag en de gezondheid, als onderdeel van de mobiliteitstransitie. Ze werkt het liefst aan projecten met een complex stakeholderveld, waarin ze stuurt op gedragen oplossingen. Ze is bedreven in stakeholdermanagement en heeft gevoel voor politiek-bestuurlijke complexiteit.

De kracht van Nicolien ligt in haar energie en enthousiasme, het snel overzien van processen en het kunnen schakelen tussen strategisch denken en praktisch handelen. Het liefst werkt Nicolien in een team, waar zij oog heeft voor de specifieke kennis, kunde en drijfveren van haar teamgenoten. Samen werken aan toekomstvaste resultaten, daar doet zij het voor. De omgeving van Nicolien omschrijft haar als ondernemend en betrokken: een sociale doorpakker die altijd vol ideeën zit.

Nicolien woont samen met haar man, zoon en dochters in Voorburg maar is in het weekend graag door heel Nederland of daarbuiten te vinden. Overal is weer iets nieuws te ontdekken.

071 364 8968
Verstuur bericht
Verstuur bericht

VINU maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.