Samen ambitieuze dromen waarmaken.

Rosanna vervult de rol van projectleider binnen het team Landelijk Gebied, Water en Energie. Haar betrokkenheid bij duurzame ontwikkelingen in Nederland op de lange termijn ontstond al tijdens haar studie ‘Governance of Sustainability’. Na het afronden van haar studie in Leiden heeft Rosanna met succes het Nationaal Water Traineeship afgerond. Dit heeft niet alleen haar kennis van de watersector vergroot, maar heeft ook haar interesse in natuur en klimaatadaptatie nog verder aangewakkerd. 

Dankzij haar achtergrond in milieuwetenschappen en bestuurskunde, gecombineerd met haar proactieve houding, is Rosanna zeer bekwaam in het initiëren en begeleiden van processen voor integrale samenwerking. Ze neemt graag de uitdaging aan om in ruimtelijke opdrachten de puzzel te leggen tussen de ambities van opdrachtgevers en de belangen van bewoners en ondernemers. Rosanna is sterk in het creëren van verbindingen met anderen, ze bezit uitstekende communicatieve vaardigheden en heeft ruime ervaring in het ondersteunen van programma- en procesmanagers. 

Met haar vrolijke, energieke en open mindset slaagt ze erin om mensen te enthousiasmeren en te overtuigen. Als energieke teamspeler werkt Rosanna zelfstandig en gestructureerd om het optimale resultaat in elke opdracht te behalen. 

Rosanna woont samen met haar vriend in Utrecht. Ze geniet graag van de natuur, en houdt van skiën en wielrennen. Ze leert Italiaans en vindt het heerlijk om uitgebreid te koken voor familie en vrienden.

Rosanna heeft onder andere aan de volgende opdrachten gewerkt:

  • Junior projectleider Beleidsverkenning NNN binnenduinrand – provincie Noord-Holland
  • Junior projectleider Rijk/regio team Verkeer & Openbare Ruimte – gemeente Amsterdam
  • Programmasecretaris Energietransitie – Regio Gooi en Vechtstreek
071 364 8968
Verstuur bericht
Verstuur bericht

VINU maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.