AI en innovatie in het ruimtelijke domein

VINU brengt dit jaar weer het VIEW-magazine uit. VINU werkt aan complexe ruimtelijke vraagstukken voor overheden. En als het publieke belang voorop staat, is het cruciaal dat we af en toe bewust de tijd nemen om de impact van ontwikkelingen te onderzoeken. Daarom is het thema van deze VIEW: “Computer says yes!: AI en innovatie in het ruimtelijk domein”. We kijken onder de motorkap van AI, laten zien hoe VINU-ers AI en innovatie in de praktijk brengen en we kijken verder vooruit naar de impact op ons werkveld voor de lange termijn. 

Op 9 april van 16 – 18 uur organiseert VINU een symposium ter ere van de lancering. Tijdens dit symposium komen drie interessante sprekers aan het woord die ieder vanuit een eigen perspectief een inspirerend verhaal hebben te vertellen.

Voorafgaand is er de mogelijkheid om op eigen gelegenheid de tentoonstelling “De Grote Illusie – 200 jaar Virtual Realities” te bezoeken. Reis terug naar de negentiende eeuw en ontdek de oorsprong van virtual reality, augmented reality en fakes.

Programma:

15:00 Optioneel: bezoek tentoonstelling “de Grote Illusie”
15:30 Ontvangst
16:00 Symposium
17:00 Lancering VIEW en borrel
18:00 Einde programma

Aanmelden:

Meld je aan door een e-mail te sturen naar info@vinu.nl.

071 364 8968
Verstuur bericht
Verstuur bericht

VINU maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.