Afgelopen vrijdag organiseerde VINU een inhousedag op ons kantoor in Leiden. Een groep studenten van de opleiding Sociale Geografie en Planologie (SGPL) van de Universiteit Utrecht kreeg een “kijkje in de keuken” van ons projectmanagementbureau en ons werkveld. VINU-ers Bart Gerrits en Joris Tensen gaven een masterclass project- en omgevingsmanagement. Hierin maakten ze samen met de studenten de stap van studieboeken naar projectmanagement van echte projecten. Daarbij gingen ze zowel in op de theorie, als de praktijk.

Om een goed beeld te krijgen bij het werken in de fysieke leefomgeving, bleven we natuurlijk niet binnen zitten. We gingen op stap met VINU-er Thijs Delisse naar zijn project “Daklozenopvang Regio Leiden” in het Energiepark om ons te verdiepen in een complex locatiekeuze-vraagstuk. Vervolgens maakten de studenten een stakeholderanalyse over deze praktijkcasus. Om de studenten te laten proeven van de VINU-sfeer, maakten we verder kennis met elkaar tijdens de borrel.

Wij bedanken studievereniging V.U.G.S. voor de samenwerking. En bovenal de studenten voor hun enthousiaste bijdrage! Wellicht zien we jou terug over een paar jaar?

071 364 8968
Verstuur bericht
Verstuur bericht

VINU maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.