Samen toewerken naar succesvolle vernieuwing – daar ga ik voor!

Fabienne loopt warm voor het verbinden van kennis, mensen en creativiteit om de wereld om ons heen een stukje mooier te maken.

Na haar studie Bestuurskunde in Leiden is Fabienne in april 2021 begonnen aan een traineeship. Zij heeft bij Woningbedrijf Velsen en Woningstichting Dudok Wonen op verschillende afdelingen verandertrajecten in werking gezet. Fabienne maakte hierbij uitgebreid kennis met projectmatig werken, nieuwbouwprocessen, en het betrekken van de omgeving bij grote, ruimtelijke veranderingen. De maatschappelijke impact die je maakt bij (semi-)publieke organisaties bevalt Fabienne goed. Tijdens de summer school ‘Urban studies’ aan de Universiteit van Amsterdam, is de passie voor het ruimtelijke domein nog verder aangewakkerd.

Fabienne is creatief, verbindend, en resultaatgericht. Ze stelt graag kritische vragen.

Ze houdt ervan om partijen met verschillende belangen samen te brengen en deze te begeleiden tot een gemeenschappelijk resultaat. Hierbij houdt ze oog voor de context van de organisatie en de rol van sociale verhoudingen om duurzame vooruitgang teweeg te brengen.

Fabienne woont in Voorschoten met haar man en twee konijntjes. In haar vrije tijd leest zij (veel) boeken, speelt ze padel, en is ze altijd te porren voor een avondje koken en kletsen.

071 364 8968
Verstuur bericht
Verstuur bericht

VINU maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.