VINU is partner van JINC. JINC helpt jongeren die opgroeien in een omgeving met veel werkloosheid en weinig rolmodellen aan een goede start op de arbeidsmarkt. Dat doet JINC door deze jongeren te koppelen aan professionals, waardoor zij kunnen ontdekken welk werk bij hun talenten past. 

VINU is sinds 2022 aangesloten bij JINC. We dragen graag ons steentje bij aan het vergroten van kansengelijkheid op de arbeidsmarkt. We vinden het belangrijk om jongeren te helpen ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn om je te ontwikkelen. En wat je kunt doen om je droombaan na te jagen. Wat JINC en VINU gemeen hebben? We zien kansen! We gaan graag samen vooruit, ook als het moeilijk wordt. 

Een aantal VINU-ers nam de afgelopen jaren al deel aan JINC-activiteiten. Sylvia en Inge hebben bijvoorbeeld een bliksemstage verzorgd, waarbij een groep leerlingen kennismaakte met het werk van VINU, door een dag mee te lopen op ons kantoor in Leiden. Daarnaast is een flink aantal VINU-ers coach van jongeren bij hun studiekeuzetraject. Onze collega’s geven jongeren tips en handvatten om tot de studiekeuze te komen die het beste bij hen past. Ook verzorgden Bart en Fabienne eind 2023 een sollicitatietraining voor vierdejaars scholieren van het Maris College. Aan de hand van een aantal oefeningen leerden deze leerlingen de fijne kneepjes van het voeren van sollicitatiegesprekken. Ze gaan hierdoor met veel meer zelfvertrouwen een sollicitatiegesprek in. Het is ontzettend mooi om te zien dat jongeren in korte tijd zo veel over zichzelf leren.  

VINU is al een aantal jaar trotse partner van JINC, en dat blijven we! Ook de komende jaren zullen we jongeren helpen bij het maken van een goede start op de arbeidsmarkt.

071 364 8968
Verstuur bericht
Verstuur bericht

VINU maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.