Een succesvolle aanpak is altijd maatwerk dat past bij de belangen van betrokkenen.

Inge is een ervaren project- en procesmanager met een brede achtergrond in ruimtelijke planvorming en gebiedsprocessen. Als projectmanager werkt zij graag aan gebiedsontwikkelingsprojecten en in regionale samenwerkingen, waarbij meerdere disciplines samen komen. Inge heeft rijke kennis en ervaring in het begeleiden van projecten, processen en programma’s op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling, bereikbaarheid en duurzaamheid.

Na haar studie Civiele Technologie & Management, heeft Inge een promotieonderzoek naar strategische procesaanpakken in gebiedsontwikkelingsprojecten afgerond. Een belangrijk resultaat van dit onderzoek is dat specifieke aandacht voor de context en omgeving cruciaal is voor het slagen van een ruimtelijk project. Ook nu staat omgevingsbewust zijn nog altijd op de voorgrond in haar werk. Dit heeft geresulteerd in een scherp oog voor kansen, gevoeligheden en het bestuurlijke krachtenspel.

Haar omgeving omschrijft Inge als gestructureerd, verbindend en analytisch sterk. Inge is zeer betrokken in projecten en overziet processen en complexe vraagstukken snel. Daarbij is zij sterk gericht op samenwerking met een focus op draagvlak, commitment en voortgang. Eén van haar krachten is haar vermogen om een breed gedragen invulling van vraagstukken te realiseren.

Inge woont met haar gezin in Berkel en Rodenrijs. Ze is graag in de bossen en de bergen en houdt van lekker eten met vrienden en familie.

071 364 8968
Verstuur bericht
Verstuur bericht