Een succesvolle aanpak is altijd maatwerk dat past bij de doelen en belangen van betrokkenen.

Inge is een ervaren projectmanager met een brede achtergrond in strategisch procesmanagement en regionale samenwerking. Zij werkt graag op het snijvlak van verstedelijking en mobiliteit. Inge heeft rijke kennis en ervaring in het begeleiden van projecten, processen en programma’s op het gebied van ruimtelijke ontwikkelingen, bereikbaarheid en duurzaamheid. Ook heeft zij ruime MIRT-ervaring.

Na haar studie Civiele Technologie & Management heeft Inge een promotieonderzoek naar strategische procesaanpakken in gebiedsontwikkelingsprojecten afgerond. Een belangrijk resultaat van dit onderzoek is dat specifieke aandacht voor de context en omgeving cruciaal is voor het slagen van een ruimtelijk project. Ook nu staat omgevingsbewustzijn nog altijd op de voorgrond in haar werk. Inge heeft een scherp oog voor kansen, gevoeligheden en het bestuurlijke krachtenspel. Haar omgeving omschrijft Inge als gestructureerd, verbindend en analytisch sterk. Inge is zeer betrokken in projecten en overziet processen en complexe vraagstukken snel. Zij spreekt de taal van (technisch) experts, ambtenaren en bestuurders en weet in complexe projecten met alle betrokkenen op één lijn te komen.

Inge woont met haar gezin in Berkel en Rodenrijs. Ze is graag in de bossen en de bergen en houdt van borrelen en lekker eten met vrienden en familie.

071 364 8968
Verstuur bericht
Verstuur bericht

VINU maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.