Een succesvolle aanpak is altijd maatwerk dat past bij de belangen van betrokkenen.

Inge is een ervaren project- en procesmanager met een brede achtergrond in strategisch procesmanagement, ruimtelijke planvorming en mobiliteit. Als projectmanager werkt zij graag aan gebiedsontwikkelingsprojecten en in regionale samenwerkingen, waarbij meerdere disciplines samenkomen. Inge heeft rijke kennis en ervaring in het begeleiden van projecten, processen en programma’s op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling, bereikbaarheid en duurzaamheid. Ook heeft zij ruime MIRT-ervaring.

Na haar studie Civiele Technologie & Management heeft Inge een promotieonderzoek naar strategische procesaanpakken in gebiedsontwikkelingsprojecten afgerond. Een belangrijk resultaat van dit onderzoek is dat specifieke aandacht voor de context en omgeving cruciaal is voor het slagen van een ruimtelijk project. Ook nu staat omgevingsbewustzijn nog altijd op de voorgrond in haar werk. Inge heeft een scherp oog voor kansen, gevoeligheden en het bestuurlijke krachtenspel. Haar omgeving omschrijft Inge als gestructureerd, verbindend en analytisch sterk. Inge is zeer betrokken in projecten en overziet processen en complexe vraagstukken snel. Zij spreekt de taal van (technisch) experts, ambtenaren en bestuurders en weet in complexe projecten met alle betrokkenen op één lijn te komen.

Inge woont met haar gezin in Berkel en Rodenrijs. Ze is graag in de bossen en de bergen en houdt van borrelen en lekker eten met vrienden en familie.

071 364 8968
Verstuur bericht
Verstuur bericht