Ik hou ervan bestuurlijke belangen en haalbare oplossingen bij elkaar te brengen.

In 2000 rondde Tatjana haar studie Civiele Techniek aan de TU-Delft af. Daarna was zij twee jaar trainee bij de provincie Noord-Holland. In de jaren ontwikkelde zich verder bij de afdelingen beheer en uitvoering, bestuurszaken en verkeer en vervoer. In 2009 ging ze bij VINU aan de slag.

Tatjana is actief als project- en procesmanager in de wereld van infrastructuur en vervoer. Zowel beleidsmatig als in de concrete voorbereiding van de uitvoering van projecten. Zij heeft ruime ervaring op diverse schaalniveaus en bij verschillende overheidslagen.

Haar omgeving omschrijft Tatjana als energiek en positief en in het bezit van een goed geheugen. Ze is door haar inhoudelijke achtergrond en ervaring met bestuurlijke processen in staat om partijen met verschillende achtergronden bij elkaar te brengen. Tatjana fungeert als schakel tussen projectmedewerkers, opdrachtgever, bestuur en stakeholders. Zij houdt ervan haar handen uit de mouwen te steken.

Tatjana woont al geruime tijd in Haarlem met haar vriend en twee kinderen. Tatjana houdt van hardlopen en geniet graag van veel drukte en gezelligheid om haar heen.

071 364 8968
Verstuur bericht
Verstuur bericht