Ik hou ervan bestuurlijke belangen en haalbare oplossingen bij elkaar te brengen.

In 2000 rondde Tatjana haar studie Civiele Techniek aan de TU-Delft af. Daarna heeft zij bij de provincie Noord-Holland gewerkt bij de afdelingen beheer & uitvoering, bestuurszaken en verkeer & vervoer. Sinds 2009 werkt ze met veel plezier bij VINU.

Tatjana is actief als project- en procesmanager in de wereld van regionale ontwikkeling, stationsgebieden, infrastructuur en vervoer. Zowel beleidsmatig, als in de concrete voorbereiding van de uitvoering van projecten. Zij heeft ruime ervaring op diverse schaalniveaus en bij verschillende overheidslagen.

Tatjana werkt vaak als omgevingsmanager of belangenbehartiger. Haar omgeving omschrijft Tatjana als energiek en positief en in het bezit van een goed geheugen. Ze is door haar inhoudelijke achtergrond en uitgebreide ervaring met bestuurlijke processen in staat om partijen met verschillende achtergronden bij elkaar te brengen. Tatjana fungeert daarbij vaak als schakel tussen projectmedewerkers, opdrachtgever, bestuur en stakeholders. Zij houdt ervan haar handen uit de mouwen te steken. Binnen VINU is Tatjana als lid van het MT verantwoordelijk voor het werkveld Regionale ontwikkeling & Mobiliteit.

Tatjana woont al geruime tijd in Haarlem met haar vriend en twee kinderen. Tatjana houdt van (actieve) yoga en geniet graag van veel drukte en gezelligheid om zich heen.

071 364 8968
Verstuur bericht
Verstuur bericht

VINU maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.