Een wereldevenement in een dorp als Zandvoort. De uitdaging is om 110.000 bezoekers per dag laten komen en gaan, terwijl de bewoners en ondernemers van het dorp er nog in en uit kunnen. Tatjana is Projectleider mobiliteit F1 voor de gemeente Zandvoort.

Het F1-team van de gemeente Zandvoort is de linking pin tussen Dutch Grand Prix (DGP) en de ambtelijke organisaties, waardoor er een goede verbinding ontstaat. Direct, intensief en dagelijks contact is telkens weer de sleutel tot succes. 

Tatjana Stenfert Kroese

De truc is de samenwerking tussen de evenementen organisator (DGP), de gemeente Zandvoort en de buurgemeenten, de provincie, NS, ProRail en Connexxion. Inzetten op andere modaliteiten dan auto, opzetten op een ringenstructuur waardoor (parkeer)overlast in de omgeving minimaal is en tegelijkertijd zorgen dat het dorp goed bereikbaar blijft voor bewoners en ondernemers.

071 364 8968
Verstuur bericht
Verstuur bericht

VINU maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.