Wij zijn volgens onze eigen VINU-ers een Great Place to Work! Dat is exact wat wij als werkgever willen zijn. We scoren hoog op het gebied van Geloofwaardigheid, Respect, Eerlijkheid, Trots en Kameraadschap. Totaal komen we uit op een goede 78%.

“Great Place to Work” is een medewerkersonderzoek dat vertrouwen, trots en plezier meet. Met deze mooie score onder de arm gaan wij wel verder in gesprek met ons team. We willen uiteraard de organisatiecultuur binnen VINU verder verbeteren. Dit onderzoek biedt concrete handvatten.

Wil jij ook -in ons team- met plezier en ambitie werken aan een duurzame en veerkrachtige inrichting van Nederland?  Kijk dan zeker even hier: https://vinu.nl/werken-bij/

Meer weten over Great Place to Work? Neem dan een kijkje op hun website: https://www.greatplacetowork.nl/certificering/certified/vinu

071 364 8968
Verstuur bericht
Verstuur bericht

VINU maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.