Ik werk voor een bruisende stad

Thijs werkt sinds 2008 als projectmanager en adviseur op het gebied van stedelijke ontwikkeling. Eerst zeven jaar als adviseur bij een adviesbureau, daarna bij de gemeente Amsterdam als projectmanager en sinds 2019 als Senior Projectmanager bij VINU.

Thijs heeft talent voor communicatie op alle niveaus. Hij schakelt snel tussen overheidsorganisaties, belanghebbenden en ‘mensen van de straat’. Met zijn aanpassingsvermogen, humor, lef en gunfactor krijgt hij zaken voor elkaar. Hij komt het beste tot zijn recht in complexe situaties. Zo werkte hij de laatste jaren aan gebiedsontwikkelingen in hoogstedelijk gebied in Amsterdam, Den Haag en Leiden.

Thijs is resultaatgericht en communiceert duidelijk, direct en transparant. Met zijn analytisch vermogen en overtuigingskracht voelt hij zich thuis in een politieke omgeving. Opdrachtgevers en collega’s noemen hem duidelijk en sociaal vaardig.

Thijs woont in Amsterdam Oost in een zelfbouw-appartement. Hij geniet van de geneugten van de stad, maar zoekt zijn rust aan zee en in het ‘stille midden’ van Frankrijk. Thijs is een zelfbenoemde ‘omni-sporter’; tennis, padel, boksen, zwemmen, wielrennen en hardlopen.

071 364 8968
Verstuur bericht
Verstuur bericht

VINU maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.