Vanuit verbinding op zoek naar duurzame successen.

Na het afronden van zijn bachelor International Business aan de Rijksuniversiteit Groningen en master Organisatie- en Veranderkunde aan de Radboud Universiteit Nijmegen begon Daan in 2022 aan zijn traineeship bij Bewegin. Een traineeship gericht op verandermanagement en persoonlijke ontwikkeling.

In zijn eerste opdracht bij Hoeksche Waard Wonen heeft Daan ervaring opgedaan met stakeholdermanagement in projecten en het herzien en implementeren van het leefbaarheidsbeleid.

Vanuit dit traineeship wil Daan zich verder ontwikkelen bij VINU. Met zijn enthousiasme en passie voor het verbinden van partijen wil hij impact maken in de publieke sector. Daan is sociaal, legt makkelijk contact en neemt de tijd voor anderen. Verder is Daan omgevingssensitief en voelt hij goed aan waar de behoeften van partijen liggen.

Daan woont in Utrecht. Daar leeft hij zich uit op bijna elke balsport. Hij trekt er graag op uit met zijn vrienden en kijkt ieder jaar weer uit naar de Top2000. 

071 364 8968
Verstuur bericht
Verstuur bericht

VINU maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.