Ik ben geïntrigeerd door de wisselwerking tussen mens, natuur en techniek en hoe ik daar positief aan kan bijdragen.

Na een bachelor bestuurskunde deed Eva een master Industrial Ecology. Tijdens haar studie volgde ze minors in duurzame ontwikkeling en ondernemerschap, liep stage bij ASN Bank en deed projecten in Gambia en Libanon. Voor haar afstudeerscriptie deed ze onderzoek voor de gemeente Leiden naar effectief beleid voor natuurinclusief- en klimaatadaptief bouwen. Daarna werkte Eva als adviseur innovatie en duurzaamheid bij Bax & Company. Ze combineerde dit met het Nationaal Energietraineeship, een tweejarig programma voor jonge professionals in de energiesector.

Eva heeft een passie voor duurzaamheid en werkt het liefst aan vraagstukken waar verschillende disciplines samenkomen. Ze verdiept zich graag in nieuwe onderwerpen en is goed op haar plek in een divers team met afwisselende taken. Ze is flexibel en innovatief en laat zich niet snel uit het veld slaan door (plotselinge) veranderingen of korte deadlines. Ze is sociaal en communicatief, heeft een goed analytisch vermogen en durft kritische vragen te stellen. Bij VINU zet Eva dit in om te werken aan duurzaam stedelijk gebied.

Eva woont in Leiden, hockeyt bij LOHC en gaat op vakantie het liefst kamperen aan het water of op huttentocht door de bergen.

071 364 8968
Verstuur bericht
Verstuur bericht

VINU maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.