Ik heb een positieve levenshouding: bij mij is het glas altijd half vol!

In haar rol als Office Manager is Paula een onmisbare factor binnen VINU. Zij ondersteunt haar collega’s met allerhande zaken en coördineert de werkzaamheden op het kantoor. Ook opdrachtgevers en relaties van VINU kunnen altijd bij Paula terecht met vragen. Paula is verder verantwoordelijk voor de administratie en biedt commerciële ondersteuning aan het team.

Na de Havo is Paula als trainee gestart bij ABN AMRO. Daar heeft ze diverse commerciële functies uitgeoefend en vele opleidingen gevolgd. Haar laatste functie was relatiemanager Bedrijven. Gedurende al die jaren heeft ze veel ervaring opgedaan zowel commercieel als administratief. Na vele jaren bij een bank gewerkt te hebben was ze toe aan een volgende uitdaging en kwam ze terecht als Office Manager bij een start up in Utrecht. In deze functie was ze verantwoordelijk voor de inkoop, ondersteuning van het management, ondersteuning van de sales, uitvoering van de logistieke processen, voor de support aan relaties en het onderhoud van de website. Het gaf haar veel voldoening om mensen te faciliteren en alles op rolletjes te laten verlopen.

Dankzij haar spontaniteit en goede communicatieve vaardigheden maakt Paula eenvoudig contact met mensen. Ze is organisatorisch sterk en heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Ze vindt het leuk om in een jong en dynamisch bedrijf te werken waar geen dag hetzelfde is. Haar vrienden omschrijven haar als sportief, positief en een betrokken persoonlijkheid.

Paula is getrouwd en woont met haar man en kinderen in Leiden. Ze is graag buiten te vinden op de tennisbaan, golfbaan en skipiste. Daarnaast houdt ze van lekker eten, pubquizen en sport kijken op televisie.

071 364 8968
Verstuur bericht
Verstuur bericht

VINU maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.