Complexe informatie voor iedereen herkenbaar maken. Dat is voor mij een belangrijke eerste stap om mensen mee te krijgen.

Na het afronden van zijn studie Economische Geografie aan de Rijksuniversiteit Groningen startte Pim in 2019 bij onderzoeks- en adviesbureau Decisio. Nu maakt Pim de overstap naar VINU, waar hij aan de slag gaat als projectleider en adviseur in het werkveld Regionale Ontwikkeling en Mobiliteit. Hij kijkt er naar uit om vanuit deze rol projecten van de grond te trekken, te managen en te adviseren.

Pim werkte de afgelopen jaren aan uiteenlopende ruimtelijk economische vraagstukken voor de Rijksoverheid, provincies en gemeenten. Mobiliteit en stedelijke ontwikkeling zijn in het bijzonder expertises van Pim. Hij gedijt goed in omgevingen waar in korte tijd resultaat behaald moet worden. Met zijn overtuigingskracht probeert hij belanghebbenden met zich mee te krijgen en ziet hij uitdaging in het structureren en kernachtig op papier zetten van complexe informatie.

Als persoon staat Pim te boek als ‘debater’, met een gezonde dosis aanpassingsvermogen en constructieve communicatievaardigheden. Zijn omgeving kenmerkt hem daarnaast als oprecht, enthousiast, verbindend en vastberaden.

Pim woont met zijn vriendin in Leiden. In zijn vrije tijd zwemt, fietst en hardloopt (triathlon!) hij naar hartenlust. Tussendoor probeert hij tijd vrij te houden voor de andere zaken van het goede leven.

071 364 8968
Verstuur bericht
Verstuur bericht

VINU maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.