Niet focussen op tegenstellingen, maar op overeenkomsten. Om zo gezamenlijk betere resultaten te kunnen behalen.

Silke is een ervaren adviseur, onderhandelaar en project- en procesmanager bij vastgoed- en gebiedsontwikkelingen. Ze werkte de afgelopen jaren vanuit de rollen van vastgoedeconoom, adviseur vastgoed en senior adviseur grondzaken. Ze is zowel ervaren in de vroege fasen van het planproces (beleidsvorming, ontwikkeling van visie en strategie) als later in het proces (voeren van onderhandelingen en contractering van partijen). Haar specifieke expertises zijn de financiële en juridische aspecten rondom vastgoedexploitaties. 

Silke is op haar best in complexe (binnen)stedelijke omgevingen met veel belangen. Ze werkte zowel aan publiek-publieke als publiek-private samenwerkingen. De belangen van de betrokken partijen in stedelijke ontwikkelingen zijn groot en lopen vaak ver uiteen. Om tot resultaat te komen is Silke hard op de inhoud, maar als procesmanager zacht op haar relaties. Ze houdt ervan om steden beter en mooier te maken en is altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen in het stedelijk gebied.

Na haar studies in Eindhoven en Nijmegen is Silke begonnen als adviseur bestuursrechtelijke schadevergoedingen, zoals planschaden en nadeelcompensaties. In 2007 heeft Silke de stap gemaakt naar de gemeente Den Haag, waar zij binnen het Grondbedrijf diverse functies heeft bekleed. In haar rol als senior adviseur was zij, naast het adviseren in complexe en/ of bestuurlijk gevoelige projecten, verantwoordelijk voor het inhoudelijk en procesmatig coachen van collega’s en het ondersteunen van het strategisch management van de afdeling.

Silke woont samen met man en haar twee zonen in het mooie Delft. In haar vrije tijd houdt ze ervan om steden te bezoeken, te lezen en onder het genot van lekker eten en drinken een bordspel te spelen met vrienden. Daarnaast houdt Silke van skiën en wandelen en moedigt ze graag haar zoon aan op het voetbalveld.

071 364 8968
Verstuur bericht
Verstuur bericht

VINU maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.