SADC (Schiphol Area Development Company) kent meerdere gebiedsontwikkelingen rondom Schiphol. De grootste is Schiphol Trade Park. Vanwege een nieuwe ontwikkelstrategie is aanpassing van de projectorganisatie nodig: van één grootschalige ontwikkeling naar een meer bottom-up gebiedsontwikkeling in deelgebieden. Bij de nieuwe projectstructuur hoort een ondernemende cultuur, waarin de projectmanagers de ruimte en verantwoordelijkheid krijgen om het beste resultaat te boeken binnen de eigen projecten.  

Wat hebben we bereikt? 
Jenny May heeft als kwartiermaker een nieuwe organisatie voor Schiphol Trade Park opgezet. Zij heeft in overleg met de directie én het team een plan gemaakt en vervolgens het team gecoacht tijdens de implementatie. Met nieuwe overlegstructuren en een centraal aanspreekpunt voor de directie ontstond rolduidelijkheid en overzicht binnen de gebiedsontwikkeling. Daarnaast heeft Jenny de externe partners meegenomen in de ontwikkelingen. Na de implementatie van de nieuwe organisatiestructuur is een nieuwe leidinggevende aangetrokken.

Mooi om samen te bouwen aan een nieuwe organisatie en ondertussen te zorgen dat de winkel tijdens de verbouwing openblijft.

Jenny May
071 364 8968
Verstuur bericht
Verstuur bericht

VINU maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.