Complexe projecten ontrafelen en processen in beweging brengen door mensen ruimte te geven.

Als civieltechnicus heeft Simon na een aantal jaren bij zowel een aannemersbedrijf als een ingenieursbureau zijn werkveld uitgebreid naar de overheid. Aanvankelijk zat hij nog dicht tegen de techniek aan, maar ontwikkelde zich steeds meer in de rol van ambtelijk opdrachtgever en adviseur van bestuurders. Op het snijvlak tussen bestuur en het maatschappelijk veld komt zijn kennis van mobiliteit, infrastructuur, bouw, stedelijke ontwikkeling en aanbesteden tot zijn recht. Dit brede kennisveld maakt hem tot een scherpe strategisch adviseur.

Vanuit zijn brede kennis stuurt Simon scherp op financiën, risico’s en haalbaarheid. Zowel technisch/financieel als bestuurlijk. Complexe projecten of programma’s in beweging brengen, een team van professionals bouwen, mensen in hun kracht zetten en ruimte creëren voor ontwikkelingen zijn zaken waar Simon energie van krijgt en ook teruggeeft. Dit alles met oog voor het eindresultaat.

Naast zijn werk heeft Simon een jaren dertig woning in Bergen verbouwd naar hedendaagse duurzaamheidseisen met een ecologische tuin. Voor zijn ontspanning kun je hem in de duinen of op het strand tegenkomen voor zijn hardlooprondje. Daarnaast tref je Simon ook regelmatig op de golfbaan. Voor verantwoord lekker eten en zelf koken is Simon ook te porren.

071 364 8968
Verstuur bericht
Verstuur bericht

VINU maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.