Angelique’s passie is vitaliteit en gezondheid. Naast haar werk als office manager bij VINU heeft ze een massagecoachingspraktijk waar ze graag mensen begeleidt naar een energiek en vitaal leven. De powerwalktrainingen en meditaties die ze geeft, dragen hier mooi aan bij.

In het verleden werkte Angelique voornamelijk als freelancer op projectbasis voor verschillende opdrachtgevers. Haar nieuwsgierigheid naar een vitaal leven maakte dat ze haar kennis ging vergroten door verschillende opleidingen op dit gebied te volgen. Zo kan ze uiteindelijk al haar kennis en levenservaring overbrengen aan haar cliënten.

Bij VINU draagt ze graag bij aan het welzijn van de medewerkers, ze versterkt ons office team en richt zich op HR. In het verleden heeft Angelique al voor VINU gewerkt en die samenwerking beviel van beide kanten heel goed. Ze is heel enthousiast om weer met het VINU team te werken en zo ook een bijdrage te kunnen leveren aan de diensten die VINU levert.

Angelique heeft een positieve en energieke persoonlijkheid en houdt van een open mindset. Ze is heel sportief en avontuurlijk. Ze mag graag snowboarden, hardlopen, dansen en wandelen.

071 364 8968
Verstuur bericht
Verstuur bericht

VINU maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.