Door verbindingen te leggen, wil ik onze fysieke leefomgeving optimaliseren.

Met het verbinden van mensen, middelen en kennis probeert Bas de wereld om ons heen mooier te maken. Hij vindt het leuk om een complex proces met veel stakeholders van idee naar uitvoering te brengen. Met zijn analytische blik en interesse in de mens, zoekt hij naar gedragen oplossingen. Bas houdt van teamwork en voortgang.

Na zijn studie Planologie werkte hij een aantal jaren bij een groot bouwbedrijf als omgevingsmanager (IPM-rol) en adviseur aan infrastructurele bouwprojecten in de aanbestedings- en uitvoeringsfase. Sinds oktober 2019 werkt Bas bij VINU als omgevings- en projectmanager aan mobiliteitsvraagstukken voor gemeenten en provincies. Hij vindt het belangrijk om een goede relatie met stakeholders op te bouwen en hun belangen te borgen in zijn projecten. Bas streeft in zijn projecten naar een breed gedragen resultaat, door continu heldere kaders te stellen op proces en inhoud. Opdrachtgevers omschrijven Bas als: betrouwbaar, resultaatgericht, open, helder in zijn communicatie en gestructureerd.

Bas woont met zijn vrouw en twee zoons in Waddinxveen. In zijn vrije tijd is hij graag samen met familie of vrienden. Daarnaast houdt hij van buiten zijn, gezelschapsspellen en koken.

Bas heeft onder andere aan de volgende projecten gewerkt:

  • Projectleider Mobiliteit van studieprojecten in kruispuntreconstructies, verkeersveiligheid en doorfietsroutes – provincie Noord-Holland
  • Omgevingsmanager Pilot knip Weesperstraat  vanuit de Agenda Autoluw Amsterdam – gemeente Amsterdam
  • Projectleider Aanpak busstations Utrecht Centraal – gemeente Utrecht
  • Assistent projectleider Verkenning locatieontwikkeling Busgarage West – GVB, VRA en gemeente Amsterdam.
071 364 8968
Verstuur bericht
Verstuur bericht

VINU maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.