Door verbindingen te leggen, wil ik onze fysieke leefomgeving optimaliseren.

Als planoloog loopt Bas warm om mensen, middelen en kennis te verbinden met het doel om de wereld om ons heen mooier te maken. Hij vindt het leuk om een complex proces met veel stakeholders van een idee naar uitvoering te brengen. Met zijn analytische blik en interesse in de mens, zoekt hij naar gedragen oplossingen. Hij houdt van teamwork en voortgang.

Bas wist al jong dat hij projectmanager wilde worden. Al tijdens zijn studie werd hij vrijwillig projectmanager om een nieuw clubgebouw voor zijn vereniging te realiseren. Vanaf de eerste gedachtevorming, het vormen van een projectteam en het vaststellen van een Programma van Eisen tot en met het opstellen van het Definitief Ontwerp en het zoeken van samenwerkingspartners.

Na zijn studie werkte hij als omgevingsmanager (IPM-rol) en adviseur aan diverse infrastructurele bouwprojecten tijdens de aanbestedings- en uitvoeringsfase. Sinds oktober 2019 heeft Bas vanuit VINU diverse omgevings- en projectmanagement opdrachten gedaan voor onder andere de gemeente Amsterdam, de gemeente Utrecht en de provincie Noord-Holland. Hij vindt het leuk om relaties met stakeholders op te bouwen en hun belangen naar het project te vertalen. Het uitgangspunt hierbij is om een beter project te krijgen met heldere kaders, waarin de stakeholders tevreden zijn en het project zonder gedoe verloopt.

Opdrachtgevers omschrijven Bas als: betrouwbaar, resultaatgericht, open, helder in zijn communicatie en gestructureerd.

Bas is getrouwd en woont met zijn vrouw en twee zoons in Waddinxveen. Zijn vrije tijd brengt hij graag door met zijn gezin, familie en vrienden. Ook kookt hij graag uitgebreid en speelt regelmatig gezelschapsspellen.

Bas heeft (o.a.) aan de volgende projecten gewerkt:

  • Projectleider Fietsknelpunten, verkeersveiligheid en kruispuntreconstructies in de studiefase – provincie Noord-Holland
  • Omgevingsmanager Pilot knip Weesperstraat (Agenda Autoluw Amsterdam) – gemeente Amsterdam
  • Projectleider Aanpak busstations Utrecht Centraal – gemeente Utrecht
  • Assistent projectleider Verkenning locatieontwikkeling Busgarage West – GVB, VRA en gemeente Amsterdam
071 364 8968
Verstuur bericht
Verstuur bericht