De mooiste oplossingen komen tot stand als er oog is voor opgaven én belangen

Esther is ruim 15 jaar werkzaam binnen het ruimtelijk domein. Zij heeft aan verschillende stedelijke ontwikkelingsprojecten gewerkt in de gemeenten Amsterdam en Beverwijk. De laatste jaren lag haar focus op de vele facetten van de Omgevingswet en op de energietransitie.

Esther heeft veel ervaring met de verschillende kanten van stedelijke vernieuwing in meerdere herstructureringsontwikkelingen. Ze begeleidt graag inhoudelijke en bestuurlijke processen en voelt zich thuis in projecten met diverse uitdagingen. Vooral trajecten waarbij meerdere belangen spelen en waarin tegelijk voortgang nodig is, maken haar enthousiast.

Als project- en programmamanager is Esther sterk in het afwegen van belangen, het maken van weloverwogen keuzes en het sturen op een gedragen koers. Ze wordt gewaardeerd om haar positief kritische en constructieve benadering in complexe situaties, evenals haar persoonlijke communicatiestijl, waarmee ze mensen weet mee te nemen.

In haar vrije tijd loopt Esther regelmatig hard in de Kennemerduinen. Ook is zij in het weekend veel op het hockeyveld te vinden, als scheidsrechter en als trouwe supporter van haar kinderen. Esther woont met haar drie dochters in Santpoort-Noord.

071 364 8968
Verstuur bericht
Verstuur bericht

VINU maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.