De mooiste oplossingen komen tot stand als er oog is voor opgaven én belangen

Esther heeft in Amsterdam en Beverwijk gewerkt aan verschillende stedelijke ontwikkelingen. De afgelopen jaren heeft zij zich voornamelijk verdiept in alle aspecten van de Omgevingswet. Ze komt per 1 januari het team van VINU versterken. Ze kijkt uit naar de nieuwe dynamiek met andere organisaties, mensen en uitdagingen.

Esther heeft veel ervaring opgedaan met de verschillende kanten van stedelijke vernieuwing in een aantal herstructureringsprojecten. Ze begeleidt bestuurlijke processen en voelt zich thuis in projecten met verschillende opgaven. Trajecten waarbij meerdere belangen spelen en waarin tegelijk voortgang nodig is, maken haar enthousiast. De afgelopen jaren heeft ze zich ontwikkeld als strategisch adviseur en programmamanager voor de opgaven die onder de Omgevingswet op gemeenten afkomen.

Als project- en programmamanager is Esther sterk in het afwegen van belangen, het maken van keuzes en het sturen op een gedragen koers. Ze wordt gewaardeerd om haar positief kritische en constructieve benadering bij complexe situaties en om haar persoonlijke manier van communiceren, waardoor zij mensen weet mee te nemen.

In haar vrije tijd loopt Esther regelmatig hard in de Kennemerduinen. Ook is zij in het weekend veel op het hockeyveld te vinden, als scheidsrechter en trouwe supporter van haar kinderen.

Esther woont met haar drie dochters in Santpoort-Noord.

071 364 8968
Verstuur bericht
Verstuur bericht