Ik werk graag samen met het team aan een mooie toekomst.

Karien is vanaf augustus 2022 als office manager gestart bij VINU. Zij ondersteunt haar collega’s met administratieve zaken, coördineert de werkzaamheden op het kantoor, verzorgt de salarisadministratie en biedt ondersteuning bij de organisatie van allerlei evenementen en bijeenkomsten.

Na een paar jaar werken in administratieve en commerciële functies is ze een jaar in Frankrijk geweest. Daarna heeft ze weer een paar jaar gewerkt in de export van computers om vervolgens een zomer in Engeland voor de Engelse tak van haar organisatie een nieuw kantoor op te zetten in een nieuwe regio. Toen had ze de smaak te pakken en is ze een heel jaar een wereldreis gaan maken. De rode draad in Kariens leven is ook kleding en mode. Zij heeft een eigen winkel in tweedehands merkkleding voor dames- en kinderen gehad en daarna enkele jaren pop-up beurzen georganiseerd. Na tien jaar werd het tijd voor een switch naar een functie als planner bij een kinderopvangorganisatie met als bijbaan een functie als winkelmanager. Haar laatste functie was Floormanager bij de Stichting Dress for Success in Amsterdam waar zij o.a. een team van vrijwilligers aanstuurde.

Karien vindt het leuk om in een jong en dynamisch bedrijf te werken waar een goede energie hangt. Vriendinnen omschrijven haar als bruisend, enthousiast en creatief. Ze werkt graag in en met een team samen en probeert met humor iedereen scherp te houden.

Karien woont in Leiderdorp en heeft drie volwassen kinderen. Ze tennist fanatiek, houdt van skiën en wandelt veel met vriendinnen. Ze zit graag met het hele gezin (en aanhang) aan tafel voor eten en spelletjes. Ze vindt het heerlijk om weekendjes weg te gaan. Daarnaast is ze gek op (tweedehands) kleding.

071 364 8968
Verstuur bericht
Verstuur bericht

VINU maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.