Verduurzamen doen we voor elkaar, dus ook met elkaar.

Na het afronden van zijn bachelor (mariene) Biologie aan de Universiteit Utrecht, wilde Roland met zijn opgedane kennis concreter impact maken op de opgaven die spelen in de samenleving. Daarom besloot hij ook de master Science & Business Management aan de Universiteit Utrecht te volgen. Via deze route leerde hij de brug te zijn tussen academische kennis en de maatschappij. Roland ziet kansen om de academische kennis op het gebied van duurzaamheid beter tot uiting te laten komen in de praktijk.

Naast zijn werk bij VINU doorloopt Roland het Nationaal Watertraineeship. Dit traineeship richt zich op persoonlijke ontwikkeling en het verbinden van de Nederlandse water-, bodem- en energiesector, om grote maatschappelijke problemen zoals transitievraagstukken het hoofd te bieden. Roland wil dit traineeship mede gebruiken om zich verder te ontwikkelen bij VINU.

Roland is breed geïnteresseerd, van mariene biologie tot elektrisch vliegen, en van fietsinfrastructuur tot batterijtechnologie. Verder is hij analytisch en sociaal. Hij werkt gemakkelijk in teamverband, maar durft ook moeilijke kwesties bespreekbaar te maken als dat nodig is om tot een resultaat te komen.

Roland woont in Utrecht, waar hij graag met zijn vriendin uitgebreid kookt en een filmpje kijkt. In zijn vrije tijd geniet hij van sporten zoals skiën, hockey en fitness. Verder maak je hem altijd blij met een goed boek of kan je hem vinden op een terras met vrienden.

Opdrachten van Roland

Nieuws van Roland

071 364 8968
Verstuur bericht
Verstuur bericht

VINU maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.