Als omgevingsmanager bij VINU is het jouw taak het projectresultaat te verrijken met de inbreng van belanghebbenden. Zo probeer je het best mogelijke resultaat voor iedereen te bereiken binnen de werkvelden stedelijke ontwikkeling, mobiliteit en/of land- en water. Als VINU’er ga je van idee naar uitvoering. Je bent in staat je goed te verbinden met andere belangen maar het projectresultaat staat altijd voorop.

Verbinden

Jij legt contact en maakt belangen bespreekbaar

Pragmatisch en analytisch

Jij werkt aan realistische plannen en oplossingen

Onafhankelijk

Jij maakt alle belangen inzichtelijk en hebt geen vooroordelen

“Luisteren naar je omgeving is mijn drijfveer voor het laten slagen van een project.”

Bart Gerrits
Senior Projectmanager

VINU: een stimulerende omgeving voor samenwerking, ondernemer-schap en groei

Bij VINU stimuleren we elkaar om het beste uit onszelf en onze projecten te halen. We werken hard en autonoom, zowel op kantoor als op locatie. In ons prachtige historische kantoor in Leiden ontmoet je je collega’s, die altijd klaarstaan om je te ondersteunen met creatieve ideeën en projectontwikkeling. Bij ons staat persoonlijke groei, samenwerking en plezier altijd voorop. Bij VINU krijg je de ruimte om je ondernemerschap te ontwikkelen en je expertise in te zetten voor de groei van VINU.

“Wat ik prettig vind aan werken bij VINU is dat we vaak in duo’s bij een opdrachtgever werken, waardoor de senior wordt uitgedaagd en de junior veel kan leren.”

Sylvia Weijers-van Oevelen
Projectmanager

Over vinu

VINU levert management en advies aan (semi-)overheden op het gebied van stedelijke ontwikkeling, land & water en mobiliteit. Met onze ideeën en resultaatgerichte VINU aanpak maken wij het verschil en dragen we bij aan een duurzaam en veerkrachtig Nederland. Ontwikkeling krijgt bij VINU alle ruimte. We zoeken mensen met karakter, die het verschil maken door zichzelf te zijn. Je moet bereid zijn om het uiterste uit jezelf te halen en een echte doorpakker zijn. Wij laten slimme ideeën niet graag bij ideeën.

Jouw arbeidsvoorwaarden

Naast salaris krijg je de vrijheid en voorzieningen om je werk te doen zoals dat voor jou het beste werkt.

Een goed salaris, passend bij jouw kennis, kunde en ervaring en een vast contract.

Veel vrijheid om je tijd zelf in te delen. Afwisselend werken op het VINU-kantoor (historisch pand uit 1625 in centrum van Leiden), bij opdrachtgevers en thuis.

We werken hard en autonoom, maar staan altijd voor elkaar klaar om hulp te bieden of creatieve input te geven. We stimuleren elkaar het beste uit onszelf en de projecten te halen.

Standaard 31 vakantiedagen, ruimte voor langer verlof voor sabbatical of wereldreis en flexibiliteit om dagen bij te kopen of om te wisselen voor salaris.

Alles wat je nodig hebt om je werk uit te kunnen voeren: laptop, telefoon, mobiliteitsregeling én de kracht van alle VINU collega’s.

Veel lol! Met activiteiten als VINU ski, VINU dagen en VINU funs.

Jouw groeipad

Afhankelijk van ervaring en persoonlijke kwaliteiten kan de functie van projectmanager op verschillende niveaus worden ingevuld, van startend projectleider (2-3 jaar ervaring) tot senior projectmanager bij complexe
opgaven (10 jaar+ ervaring) en uiteindelijk projectdirecteur (15 jaar+ ervaring).

Sollicitatieprocedure

1. Vacature open

Op elk moment van het jaar kun je reageren op openstaande vacatures.

2. Sollicitatiegesprekken

We spreken elkaar twee keer om te zien of er een match is.

3. Afrondend gesprek

We nemen de arbeids-voorwaarden met je door bij ons op kantoor.

4. Welkom collega

Je start! Via onboarding maken we je wegwijs bij VINU én opdrachtgevers.

071 364 8968
Verstuur bericht
Verstuur bericht

VINU maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.