Het lostrekken van moeizame en vastgelopen projecten. Dat is wat ik mooi vind.

Na het afronden van de studie Civiele Techniek aan de Universiteit Delft (cum laude) in 1994 werkte Harold enkele jaren voor de gemeente Rotterdam. Sinds 1997 werkte hij bij projectmanagementbureaus, eerst als projectmanager en later vanuit directiefuncties. In 2005 startte Harold zijn eigen bureau VINU, vanuit de gedachte dat hij een vernieuwende bijdrage wil leveren aan het van de grond trekken van complexe ruimtelijke opgaven.

Harold richt zich op het regisseren en vormgeven van strategische projecten. De expertise van Harold ligt met name op het vlak van procesmanagement, financiën en publieke samenwerking bij infrastructurele en ruimtelijke opgaven. Harold heeft een goed ambtelijk en bestuurlijk netwerk.

Opdrachtgevers en collega’s omschrijven Harold als ondernemend en doortastend. Hij weet met zijn enthousiasme mensen met zich mee te krijgen. Hij krijgt zaken voor elkaar met aandacht voor mens en resultaat.

Harold woont in Amsterdam en hij heeft twee dochters. In zijn vrije tijd doet Harold graag aan wielrennen en hardlopen. Ook kan Harold een goed glas wijn, koken en lekker eten erg waarderen.

071 364 8968
Verstuur bericht
Verstuur bericht

VINU maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.