Menno van Dijk

“Om van een complexe vraag naar een heldere oplossing te komen, is soms een bijzondere aanpak nodig.”

Na zijn studie Planologie aan de Rijksuniversiteit Groningen is Menno gaan werken bij de gemeente Bloemendaal. Hij startte als beleidsmedewerker Ruimtelijke Ordening, maar verdiende al snel zijn sporen als projectleider.

Menno heeft een brede basis door zijn ervaring met (her)ontwikkeling en inrichting van gebieden en het vormen van gebiedsvisies. Zijn kracht ligt in zijn persoonlijke aanpak en het houden van overzicht op complexe processen. Hij voelt zich het meest thuis als spin in het web tussen politiek, ambtelijke organisatie en omgeving.

Door zijn leergierigheid en enthousiasme wordt Menno snel deel van de projecten waaraan hij werkt. Hij neemt hierin de omgeving en de interne organisatie met zich mee. Vrienden beschrijven Menno als betrokken, initiatiefrijk en energiek .

Menno woont in Amsterdam. In zijn vrije tijd kan je hem vinden bij zijn auto waar hij graag in rijdt en aan klust. Ook staat hij graag op de squashbaan en rent hij zo nu en dan een stukje.


Een greep uit Menno’s projecten:

  • Verkoopadviseur gebiedsontwikkeling en grondverkoop Crailo – Provincie Noord-Holland
  • Projectmanager Singelpark (Ankerpark, Blekerspark en Morspoort) – gemeente Leiden
  • Projectmanager Platsing ondergrondse containers in de gemeente Leiden– gemeente Leiden
  • Projectmanager Leiden Bio Science Park (Verbouwing de Stal en herinrichting Leeuwenhoekpark) – gemeente Leiden
  • Omgevingsmanager OV-fietscorridor Oostelijke Binnenring – gemeente Amsterdam

 

 

Vinu.nl maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.