Simon Roozen

“Complexe projecten ontrafelen en processen in beweging brengen door mensen ruimte te geven”

Als civieltechnicus heeft Simon na een aantal jaren bij zowel een aannemersbedrijf als een ingenieursbureau zijn werkveld uitgebreid naar de overheid. Aanvankelijk zat hij nog dicht tegen de techniek aan, maar ontwikkelde zich steeds meer in de rol van ambtelijk opdrachtgever en adviseur van bestuurders. Op het snijvlak tussen bestuur en het maatschappelijk veld komt zijn kennis van mobiliteit, infrastructuur, bouw, stedelijke ontwikkeling en aanbesteden tot zijn recht. Dit brede kennisveld maakt hem tot een scherpe strategisch adviseur.

Vanuit zijn brede kennis stuurt Simon scherp op financiën, risico’s en haalbaarheid. Zowel technisch/financieel als bestuurlijk. Complexe projecten of programma’s in beweging brengen, een team van professionals bouwen, mensen in hun kracht zetten en ruimte creëren voor ontwikkelingen zijn zaken waar Simon energie van krijgt en ook teruggeeft. Dit alles met oog voor het eindresultaat.

Naast zijn werk heeft Simon een jaren dertig woning in Bergen verbouwd naar hedendaagse duurzaamheidseisen met een ecologische tuin. Voor zijn ontspanning kun je hem in de duinen of op het strand tegenkomen voor zijn hardlooprondje. Daarnaast tref je Simon ook regelmatig op de golfbaan. Voor verantwoord lekker eten en zelf koken is Simon ook te porren.


Een greep uit Simons projecten:

  • Gebiedscoördinator Schiphol Trade Park diverse projecten waaronder: Ontwikkelen Logistieke Zone, ontwikkelen A4Skyzone, coördineren raakvlakken tussen de deelgebieden, besluitvorming directie SADC en aandeelhouders organiseren, SADC
Vinu.nl maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.