Ruimtelijke ontwikkeling door co-creatie. Graag verbind ik belangen aan historische én toekomstperspectieven. Door échte samenwerking maken we meters met elkaar.

Thijs is een strategisch projectmanager op het gebied van samenwerking en organisatie van ruimtelijke opgaven en processen. Zijn kracht zit in het aanjagen van complexe projecten en het vlottrekken van vastgelopen processen. Hij gebruikt hiervoor een doortastende en verbindende benadering. Thijs heeft veel ervaring met regionale samenwerking. Onder andere als kwartiermaker van de Westeinderscheg, procesmanager herbruikbare energie en in zijn rol als senior projectmanager binnen het Gebiedsakkoord Oostelijke Vechtplassen. Als moderator begeleidt Thijs uitdagende omgevingsprocessen zoals bij gebiedsparticipaties voor nieuwe windmolenparken of de aanpak fietsersfile Zeeheldenbuurt in Delft. Mensen met wie Thijs samenwerkt zijn enthousiast over zijn open houding, zijn analytische vermogen en zijn ondernemende manier van werken.

Na zijn studie Technische Planologie is Thijs als management trainee aan de slag gegaan bij een ontwikkelende aannemer. Als ontwikkelingsmanager is Thijs bij verscheidene integrale gebiedsontwikkelingen betrokken geweest in het kader van Ruimte voor de Rivier en bij de acquisitie van grondstoffenconcessies in Nederland en daar buiten. Vervolgens heeft Thijs veel ervaring opgedaan als senior projectmanager en adviseur ruimtelijke ontwikkeling voor private en publieke organisaties namens een gerenommeerd adviesbureau op het gebied van milieu-expertise. Bij VINU zet Thijs zijn kennis en ervaring in voor (semi) publieke organisaties als strategisch project-, proces- en omgevingsmanagement voor complexe ruimtelijke opgaven.

Thijs is getrouwd met Femke. Ze wonen met hun twee dochters en zoontje in Maarssen. Ze genieten met elkaar van al het moois wat de omgeving te bieden heeft door te wandelen, fietsen en zeilen.

071 364 8968
Verstuur bericht
Verstuur bericht

VINU maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.