Sylvia van Oevelen

“Waarom moeilijk doen als het samen kan”

Sylvia heeft in haar masteropleidingen Bestuurskunde en Ontwikkelingssociologie veel inzicht gekregen in politiek-bestuurlijke trajecten en de verschillende belangen die spelen bij het maken van een goede beleidskeuze. Zichzelf blijven ontwikkelen is een belangrijke drijfveer voor Sylvia. Zo combineerde zij haar eerste baan met een traineeship: bij Vewin werkte zij een jaar als public affairs adviseur voordat ze de overstap naar VINU maakte, terwijl zij bij het Nationaal Watertraineeship een tweejarig persoonlijk ontwikkeltraject volgde. Inmiddels is Sylvia voor 100% inzetbaar als projectleider.

Sylvia is gericht op samenwerking en het zoeken naar gemeenschappelijke belangen. Binnen projecten heeft zij vaak een organiserende rol en weet zij duidelijkheid te scheppen. Door een positieve houding, resultaatgerichtheid en een doorzetter-mindset weet ze partijen met diverse achtergronden bij elkaar te brengen. Sylvia’s omgeving omschrijft haar als energiek, sociaal en ondernemend.

Sylvia woont samen met haar vriend in Leiden. In haar vrije tijd houdt ze van muziek, actief bezig zijn en reizen: zo speelt ze saxofoon in een orkest en een bandje en houdt ze van sporten zoals bootcamp.


Een greep uit Sylvia’s projecten:

  • Junior projectleider verkeersveiligheid – provincie Noord-Holland
  • Assistent projectmanager diverse projecten – gemeente Leiden
  • Projectmanager deelprojecten Singelpark – gemeente Leiden
Vinu.nl maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.