Sylvia van Oevelen

“Waarom moeilijk doen als het samen kan”

In 2015 behaalde Sylvia haar master Bestuurskunde, een studie die haar o.a. veel inzicht in politiek-bestuurlijke trajecten heeft gegeven. In haar ogen lag er echter te weinig nadruk op de verschillende belangen die spelen bij het maken van een goede beleidskeuze, waardoor zij besloot nog een master Ontwikkelingssociologie te volgen. Zichzelf blijven ontwikkelen is een belangrijke drijfveer voor Sylvia. Zo combineerde zij haar eerste baan met een traineeship: bij Vewin werkte zij een jaar als public affairs adviseur voordat ze de overstap naar VINU maakte, terwijl zij bij het Nationaal Watertraineeship een tweejarig persoonlijk ontwikkeltraject volgt.

Sylvia is gericht op samenwerking en het zoeken naar gemeenschappelijke belangen. Binnen projecten heeft zij vaak een organiserende rol en weet zij duidelijkheid te scheppen. Door een positieve houding, resultaatgerichtheid en een doorzetter-mindset weet ze partijen met diverse achtergronden bij elkaar te brengen. Sylvia’s omgeving omschrijft haar als energiek, sociaal en ondernemend.

Sylvia woont samen met haar vriend in Leiden. In haar vrije tijd houdt ze van muziek, actief bezig zijn en reizen: zo speelt ze saxofoon in een orkest en een bandje, doet ze aan stijldansen met haar vriend en houdt ze van sporten zoals bootcamp.

Vinu.nl maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.