Het werken aan ruimtelijke vraagstukken is dynamisch. Achter iedere ruimtelijke vraag gaat meer schuil dan je in eerste instantie denkt.

Eind 2016 behaalt Margriet haar master Staats en Bestuursrecht. Tijdens het vak Ruimtelijk ordeningsrecht wordt haar passie voor het ruimtelijke domein aangewakkerd.

In juni 2017 is zij gestart aan een traineeship bij de gemeente Woerden & Oudewater. Margriet was werkzaam als Wabo vergunningverlener en deed vanuit het traineeship ook organisatiebrede opdrachten, onder andere een evaluatie naar de samenwerking tussen Woerden en Oudewater. Hierdoor heeft zij de gemeente en haar besluitvorming goed leren kennen. Daarnaast heeft zij ook de rol van projectleider vervult voor het maken van een omgevingsplan. Hierin merkte Margriet dat deze rol haar goed past. Ze houdt van organiseren, om vervolgens samen met anderen tot een resultaat te komen. Daarom besloot ze om in september 2019 bij VINU als junior projectleider te starten en de rol als projectleider verder te ontwikkelen.

Margriet houdt van complexe vraagstukken, waar uiteenlopende (politieke) belangen spelen. Zij krijgt energie van projecten die er toe doen. Collega`s omschrijven Margriet als een sociaal persoon met een doelgerichte inzet. Zij is ambitieus, realistisch en gestructureerd.

Margriet woont samen met haar vriend en dochtertje in Zoeterwoude-dorp. In haar vrije tijd houdt ze ervan om te gaan sporten zoals wielrennen, lezen of af te spreken met haar vriendinnen.

071 364 8968
Verstuur bericht
Verstuur bericht

VINU maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.