Bart Gerrits

“Luisteren naar je omgeving is mijn drijfveer voor het laten slagen van een project.”

Bart werkte na zijn studie Landgebruiksplanning aan de Wageningen Universiteit negen jaar bij advies- en ingenieursbureau Tauw. Sinds begin 2017 versterkt Bart het team van VINU.

Inmiddels heeft Bart veel ervaring opgedaan met het projectmatig werken aan heel uiteenlopende vraagstukken. Zijn inhoudelijke passie vindt hij in projecten op het gebied van water, ruimte, klimaat, ecologie en duurzaamheid. Het goed luisteren naar de wensen van gebruikers van de openbare ruimte of de eigenaren van een gebouw of gebied is Bart’s drijfveer om die projecten tot een succes te maken.

Als projectleider / omgevingsmanager houdt Bart voortdurend het projectdoel in het vizier met daarbij een prominente rol voor omgeving. Bart is in zijn element wanneer hij voor een groep staat om de dialoog aan te gaan, ook het voeren van (moeilijke) gesprekken schuwt hij niet. Door zijn collega’s en opdrachtgevers wordt hij getypeerd als energiek, enthousiast, gezond kritisch en communicatief vaardig.

In zijn vrije tijd is Bart te vinden op de fiets voor uitdagende wielertochten of in het bos als vrijwillige boswachter op de buitenplaatsen van ’s-Graveland. Na een mooie tocht of dienst in het bos trekt Bart graag met vrouw of vrienden een goede fles wijn open. Bart woont in Hilversum met zijn vrouw en twee dochters. 


Een greep uit Bart’s projecten:

  • Omgevingsmanager Versterking Houtribdijk – Rijkswaterstaat Midden – Nederland
  • Projectmanager Ruimtelijke Economische Strategie Westas – provincie Noord-Holland
  • Omgevingsmanager Leidse Ring Noord – gemeente Leiden
  • Projectmanager en omgevingsmanager Herinrichting Korte Vlietzone – gemeente Leiden
Vinu.nl maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.