Jessica van Grootveld

“If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.”

Jessica studeerde Internationaal Land- en Waterbeheer aan de Universiteit van Wageningen en startte daarna met het Nationaal Watertraineeship; een uitdagend programma met aandacht voor persoonlijk leiderschap. Het eerste jaar werkte zij als Adviseur Beleid, Benchmark en Statistiek bij de Vewin. Eind 2017 koos ze voor VINU om zich verder te ontwikkelen als junior projectleider. Jessica is leergierig en neemt nieuwe kennis snel tot zich. Vanwege haar multidisciplinaire achtergrond kan ze makkelijk schakelen tussen verschillende werkvelden en hiermee mensen bij elkaar brengen. Jessica houdt ervan om -samen met anderen- complexe problemen te doorgronden en op een duurzame manier op te lossen. Ze zet gemakkelijk plannen en ideeën om in uitvoerbare taken.

Haar omgeving omschrijft Jessica als betrouwbaar, georganiseerd, analytisch sterk en een doorzetter.

Jessica woont samen met haar vriend in Delft. Haar vrije tijd brengt ze graag door met vrienden en familie. Ook bezoekt ze graag musea en houdt ze van koken, lezen, wandelen en zwemmen.


Een greep uit Jessica’s projecten:

  • Projectleider zero emissie mobiliteit – Vervoerregio Amsterdam
  • Projectleider Airport Campus Lelystad – OMALA
  • Procesmanager regionale verkeersstromen en bewegwijzering – Regio Zuid-Kennemerland
  • Secretaris uitwerkingsgroep, duurzame energie in Rijnenburg en Reijerscop – Bureau voor Gebiedscommunicatie
Vinu.nl maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.