Jessica van Grootveld

“If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.”

Jessica studeerde Internationaal Land- en Waterbeheer aan de Universiteit van Wageningen en volgde daarna het Nationaal Watertraineeship; een uitdagend programma met aandacht voor persoonlijk leiderschap. Jessica werkte als Adviseur Beleid, Benchmark en Statistiek bij de Vewin en startte eind 2017 haar carrière bij VINU. Eerst als projectleider en sinds september 2019 als strategisch omgevingsmanager voor VINU in het Verenigd Koninkrijk. Daarnaast werkt ze voor Thames21.

Opdrachtgevers en collega’s omschrijven Jessica als georganiseerd, analytisch sterk en betrouwbaar. Vanwege haar multidisciplinaire achtergrond kan ze makkelijk schakelen tussen verschillende werkvelden en hiermee mensen bij elkaar brengen. Jessica houdt ervan om – samen met anderen – complexe problemen te doorgronden en op een duurzame manier op te lossen.

Jessica woont samen met haar vriend in St. Albans in Engeland. Haar vrije tijd brengt ze graag door met vrienden en familie. Ook bezoekt ze graag musea en houdt ze van koken en wandelen.


Een greep uit Jessica’s projecten:

  • Projectleider Buijtenland van Rhoon, Gebiedscoöperatie Buijtenland van Rhoon
  • Projectleider Pilot Touringcars Busstation IJzijde, Gemeente Amsterdam
  • Programmamedewerker Zero Emissie Mobiliteit, Vervoerregio Amsterdam
  • Projectleider Metropolitane Fietsroutes, Metropoolregio Rotterdam Den Haag
Vinu.nl maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.