Thijs Delisse

“Alles wat ik doe, doe ik voor resultaat op straat”

Thijs werkt sinds 2008 als projectmanager en adviseur op het gebied van openbare ruimte en infrastructuur. De afgelopen jaren was hij integraal projectmanager bij het Ingenieursbureau Amsterdam voor diverse herinrichtingsprojecten, zoals de Linnaeusstraat, de Eerste van Swindenstraat en het Sumatraplantsoen. Daarvoor werkte Thijs zeven jaar voor een adviesbureau voor stedelijke ontwikkeling en beheer.
Door transparant te werken, brengt hij beleidsdoelstellingen en behoeften uit de omgeving samen.

Thijs is resultaatgericht en zijn werkstijl kenmerkt zich door directheid en teamwork. Met zijn analytisch vermogen en overtuigingskracht voelt hij zich thuis in een politieke omgeving. Opdrachtgevers en collega’s noemen hem duidelijk en sociaal vaardig.

Thijs woont samen met Natascha en is bezig met de bouw van een eigen huis (zelfbouw) in Amsterdam Oost. Daarnaast is hij fanatiek tennisser en geniet hij van de rust aan zee en in het ‘stille midden’ van Frankrijk.


Een greep uit Thijs` projecten:

  • Projectmanager gebiedsontwikkeling (ontwikkeling van het nieuwe Leonardo College, woningbouwcomplex Sumatrastraat, Bizetpad en Mary Zeldenrustweg) – gemeente Leiden
  • Ontwikkelstrategie Gebiedsontwikkeling – gemeente Haarlem
  • Implementatie digitaal bewonersplatform openbare ruimte – gemeente Zwolle
Vinu.nl maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.