Thijs Delisse

“Ik werk voor vooruitgang in de stad”

Thijs werkt sinds 2008 als projectmanager en adviseur op het gebied van stedelijke ontwikkeling. Eerst zeven jaar als adviseur bij een adviesbureau, daarna bij de gemeente Amsterdam als integraal projectmanager (IPM) en sinds 2019 als Senior Projectmanager bij VINU.

Thijs heeft talent voor communicatie op alle niveaus. Hij schakelt snel tussen overheidsorganisaties, belanghebbenden en ‘mensen van de straat’. Met zijn aanpassingsvermogen, humor en gunfactor krijgt hij zaken voor elkaar. Hij komt het beste tot zijn recht in complexe situaties. Zo werkte hij de laatste jaren aan gebiedsontwikkelingen en herinrichtingen in hoogstedelijke gebied (Amsterdam, Leiden).

Thijs is resultaatgericht, is niet bang en communiceert duidelijk, direct en transparant. Met zijn analytisch vermogen en overtuigingskracht voelt hij zich thuis in een politieke omgeving. Opdrachtgevers en collega’s noemen hem duidelijk en sociaal vaardig.

Thijs woont in Amsterdam Oost in een zelfbouw appartement. Hij is fanatiek tennisser en geniet daarnaast van de rust aan zee en in het ‘stille midden’ van Frankrijk.


Een greep uit Thijs` projecten:

  • Projectmanager gebiedsontwikkeling woningbouw (Bizetpad, Hoge Rijndijk, Mary Zeldenrustweg en Sumatrastraat) – gemeente Leiden
  • Projectmanager gebiedsontwikkeling maatschappelijk vastgoed (Nieuwe Leonardo College, Sportzaal Oppenheimstraat en Maatschappelijke Opvang Energiepark) – gemeente Leiden
  • Ontwikkelstrategie Gebiedsontwikkeling – gemeente Haarlem
  • Implementatie digitaal bewonersplatform openbare ruimte – gemeente Zwolle
Vinu.nl maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.