Rosanne van Vliet

“Met enthousiasme en energie kan je mensen met elkaar verbinden en ben je in staat om veel te bereiken.”

In het laatste halfjaar van de opleiding Ruimtelijke Ordening en Planologie aan de Hogeschool Rotterdam ging Rosanne naar Kaapstad om te werken aan tijdelijke stedelijke interventies. Deze nieuwe stad smaakte naar meer en Rosanne koos voor de master Sociale Planologie aan de Rijksuniversiteit van Groningen. Na haar studie ging ze aan de slag bij de gemeente Groningen als assistent projectleider. Ze werkte aan P+R terreinen, campusontwikkeling van Zernike, diverse woningbouwlocaties en het evenement Koningsdag. In 2016 koos ze voor VINU om zich verder te ontwikkelen als junior projectleider. Inmiddels is Rosanne werkzaam als projectmanager.

De expertise van Rosanne ligt in het analyseren van ruimtelijke stedelijke gebieden en hiervoor nieuwe ideeën aan te dragen. Daarnaast vindt ze het leuk om een grafische manier een verhaal, product of probleem te beschrijven of weer te geven.

Haar omgeving beschrijft Rosanne als betrokken, resultaatgericht, enthousiast en ondernemend. Ze is sociaal, legt makkelijk contact en neemt de tijd voor anderen. Verder is Rosanne omgevingssensitief en voelt goed aan waar de behoeften liggen.

Rosanne woont samen met haar man in Rijswijk. In haar vrije tijd is ze graag onderweg naar familie en vrienden in het hele land. Rosanne is een buitenmens en sport graag. Voor haar ontspanning gaat ze graag naar Ameland of verkent de steden in binnen en buitenland.


Een greep uit Rosannes projecten:

  • Omgevingsmanager Gebiedstransformatie In de Bogaard – gemeente Rijswijk
  • Omgevingsmanager Herinrichting Openbare Ruimte Geestbrugweg – gemeente Rijswijk
  • Strategisch adviseur – gemeente Rijswijk
  • Projectmanager Metropolitane Fietsroutes – MRDH
  • Projectmanager Baggeren 1e fase Loosdrechtse Plassen. Gebiedsakkoord Oostelijke Vechtplassen – Provincie Noord-Holland
  • Omgevingsmanager Doorgaande fietsverbinding Haarlemmer Houttuinen – gemeente Amsterdam
  • Projectleider OV-fietscorridor oostelijke Binnenring – gemeente Amsterdam

Lees  hier het interview met Rosanne over haar werk bij VINU.

Vinu.nl maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.