Mooi om elke dag te mogen werken aan het Nederland van morgen.

Jurriaan is enthousiast en werkt graag aan opdrachten die ‘ertoe doen’. Hij past zich gemakkelijk aan in een nieuwe omgeving en hij is doelgericht. Door zijn nieuwsgierige aard duikt hij graag in nieuwe onderwerpen en maakt hij zich deze snel eigen. Hij is een aanjager om ideeën daadwerkelijk van de grond te krijgen.

Jurriaan is breed geïnteresseerd in de wereld om hem heen, met een focus op complexe opgaven binnen gebiedsontwikkeling en mobiliteit. Hij richt zich op projecten en programma’s op lokaal, regionaal en nationaal bestuurlijk niveau. Hierbij zit zijn kracht in het verbinding leggen tussen deze verschillende lagen van de overheid.

Door zijn omgeving wordt hij getypeerd als een enthousiast en spontaan persoon die ondernemend is en makkelijk contact legt met anderen.

Jurriaan woont samen met zijn vriendin in Den Haag. In zijn vrije tijd zit hij graag op de racefiets of staat hij op het tennisveld.

071 364 8968
Verstuur bericht
Verstuur bericht

VINU maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.