Samenwerken maakt het leuker. En vooral: beter.

Jenny is een ervaren project- en procesmanager en heeft veel kennis en ervaring met regionale samenwerking, gebiedsprocessen en grondzaken. Als projectmanager richt Jenny zich met name op gebiedsontwikkelingsprojecten en dan vaak projecten met een opgave op het gebied van grond en/of vastgoed.

Haar omgeving omschrijft Jenny als analytisch sterk, betrokken en energiek. Jenny is in staat om haar omgeving te enthousiasmeren en mee te krijgen voor haar ideeën. Ze doorziet de complexiteit van het project en is in staat om (bestuurlijke) keuzemogelijkheden helder te verwoorden en daarover te adviseren. Ze is resultaatgericht en kan goed de vertaalslag maken van analyse naar concrete acties.

Na haar studie beleid en Bestuur in internationale organisaties aan de Rijksuniversiteit Groningen is Jenny begonnen als trainee bij de gemeente Amsterdam. Ze heeft daarna binnen de organisatie van de gemeente Amsterdam diverse functies bekleed. Jenny vervolgde haar loopbaan bij de provincie Noord-Holland waar ze onder andere projectleider gebiedsontwikkeling en teamleider grondzaken was.

Jenny woont met haar drie kinderen in Amsterdam. Ze loopt regelmatig hard en houdt van lekker eten, lezen en leuke dingen doen met haar gezin.

071 364 8968
Verstuur bericht
Verstuur bericht

VINU maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.