Maarten van Oosterom

“Ik vind het mooi om samen met een team een project in beweging te krijgen”

Maarten is een project- en procesmanager met veel politiek-bestuurlijke ervaring. Hij is op zijn best in projecten waar verbinding nodig is tussen partijen, waar creativiteit gevraagd wordt en waar persoonlijk contact mogelijk en nodig is. In dit soort projecten kan Maarten zijn denkkracht, humor en relatiegerichtheid kwijt. Zijn inhoudelijke kennis richt zich met name op stedelijke ontwikkelingsprojecten: woningbouw, winkelcentra, openbare ruimte, grondbeleid. Door collega’s wordt hij getypeerd als energiek, positief, duidelijk over waar het heen moet en communicatief vaardig.

Maarten studeerde Politicologie en heeft jarenlang gewerkt als bestuursadviseur van de wethouder Stedelijke Ontwikkeling in Den Haag. Hij heeft daarna als projectmanager ervaring opgedaan in afwisselende projecten. Na een korte periode in de wereld van de projectontwikkeling ging Maarten eind 2018 bij VINU als senior projectmanager aan de slag.

Maarten woont in Leiden met zijn vrouw en twee dochters. Hij houdt van sporten (racefietsen, tennis), uitgaan, lekker eten en drinken en spelletjes spelen.


Een greep uit Maartens projecten

  • Projectmanager Singelpark – gemeente Leiden
  • Projectmanager Meelfabriek – gemeente Leiden
  • Projectmanager Gebiedsontwikkeling Telderskade – gemeente Leiden
  • Onafhankelijk voorzitter en strategisch omgevingsmanager co-creatieproces Centrum Noord – gemeente Den Haag
  • Adviseur ontwikkelstrategie Logistiek – Gebiedsprogramma Rotterdam – Den Haag (vanuit o.a. het Ministerie van IenW en de Provincie Zuid-Holland)
  • Onafhankelijke procesbegeleiding scenariostudie vervanging GTL8 trams Den Haag – Metropoolregio Rotterdam Den Haag, gemeente Den Haag en HTM

 

Vinu.nl maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.